Rasmus blir ny medlem i Date!

Äntligen är det officiellt! Jag kommer att bli ny medlem i Date. Fantastiskt roligt och en grym möjlighet att få stå på scen med rutinerade musiker, en toppenrepertoar och mängder av möjligheter att få spela mer för er alla därute. Den första spelningen kommer att vara på Vikingline M/s Cinderella den 7 oktober, då vi spelar tillsammans med Scotts på dansbandsveckan. Gå in på www.vikingline.se och boka er kryssning redan idag, biljetterna kommer att gå åt som smör i solsken. Glöm inte heller att följa oss på sociala medier:

Instagram och Facebook: @bandetdate

Youtube: @dansbandetdate

Hemsida: www.d8.nu

/Rasmus

Ny hemsida!

Äntligen är den nya hemsidan klar! Här kommer du hitta information om spelningar, nyheter och ny musik. Ett stort tack till Janne Sandin på Webulosa som står bakom siten. För bokning av spelningar mm så hittar ni kontaktinformation längst ner på sidan. Ser fram emot att få träffa er vid scenkanten på nya musikaliska äventyr!

/Rasmus

Ny singel ute! Fast & Glorious.

Ny singel ute! Fast & Glorious, skriven av Rasmus Eriksson och Hanif ”Hitmanic” Sabzevari, är nu släppt på Spotify, Itunes och de flesta andra digitala kanaler.
Du hittar länk till låten på countrysidan.