Trubadur och fest

Trubaduren

Jag har spelat som professionell trubadur sedan 2004 då jag gjorde mitt första gig på Viking Lines finlandsfärjor. Idag har jag över 2000 gig under bältet och en repertoar som sträcker sig från Cornelis till Bon Jovi. Turnerandet har tagit mig från Säffle till Thailand och tillbaka. Musiken väljs utefter publik och inget gig är för litet eller för stort.

Ska ni ha ett bröllop, en begravning, ett dop, en företagsfest eller något annat speciellt som kräver en rutinerad hand så har ni kommit rätt! Jag skräddarsyr uppträdanden utefter önskemål med spelningar både under ceremonier och på efterfesten. Ackompanjemang kan ske via gitarr, piano eller bakgrundsmusik beroende på önskemål. Önskas större ackompanjemang med flertalet musiker kan detta också ordnas. Allt för att er speciella dag ska bli så perfekt som möjligt.Nedan hittar ni lite citat från bokare, arrangörer och privatpersoner som jag spelat för genom åren!

”Både när han kör och lirar, före och efter är Rasmus en hövligt skön snubbe! Grym röst, bra musik och ett gött Cat Stevens-darr på guran!”

Johan Kullberg – Mugwort BBQ, Gråbo

”Rasmus levererar underhållning i toppklass. Han är det bästa Sverige har i genren country och hans förmåga att få med sig publiken är enastående”.

Karin Gunnars – Aktiva Event, Stockholm

”När det blev dags för mig att fylla femtio tänkte jag göra något speciellt. Hade hört talas om Rasmus och hade även hört lite av honom. Tyckte det var en kul grej. Rasmus kom till festen och spelade lite blandad musik, både covers och lite eget material. Han fick otrolig fart på festen och kunde verkligen läsa av mina gäster. Detta var absolut en av höjdpunkterna på kvällen och det tyckte även mina gäster. Kan absolut rekommendera Rasmus att spela vid speciella tillfällen!”

Christer Andersson – Göteborg

”Rasmus spelade på vårt bröllop och vi är så otroligt glada att vi valde just Rasmus! Proffsig och med en helt otrolig röst. Vi kände oss väldigt trygga då Rasmus var rådgivande i val av låtar som vi önskade. Vi kommer alltid att varmt rekommendera Rasmus!”

Ulrica och Sebastian Svanström Segerström – Göteborg

Rasmus Eriksson på M/s Mariella – 2010, Ung och fräsch!
Rasmus Eriksson på Freadals gård – 2021, Lite äldre men framkallar fortfarande allsång!

Så tveka inte – kontakta mig idag för offert kring just ditt event så ses vi vid scenkanten! /Rasmus